Om bloggen

Jag ser mig som en värdeinvesterare och contrarian. Den som vänder på flest stenar hittar flest intressanta case. Därför är jag inte rädd att gå utanför Norden i min jakt på undervärderade bolag. I huvudsak köper jag inte så kallade net-nets, men undantag kan göras ifall det enskilda caset bedöms som särdeles intressant.

Ett typiskt bolag som lockar mig har ett antal av följande egenskaper: låg skuldsättning, hyfsad lönsamhet, god historik av vinster, tråkig och osexig industri, en marknad som inte är snabbrörlig,

Ett hedersomnämnande till en stor inspirationskälla - Irving Kahn - vars namn jag lånat som pseudonym. Trots att han är över 100 år fortsätter han att förvalta aktier med sunt förnuft, långsiktighet och värdeinvestering som kännetecken.

Mejladress: Irvingsinvest@gmail.com

2 kommentarer:

  1. Det är en intressant blogg som du har startat - i mångt och mycket gillar vi samma typ av bolag även om jag ligger steget efter på att gå utomlands, än så länge.

    Jag skulle vilja nå dig på e-post men ser inga kontaktuppgifter här på sidan. Skulle du kunna mejla mig på kenny@aktiefokus.se?

    Tack för en bra blogg och hoppas att du fortsätter vara motvalls :-)

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig blogg, välskrivet och mysigt på något sätt! Keep up The Good work!

    SvaraRadera